Siirry pääsisältöön

Terveiset puheenjohtajalta

Näitä terveisiä kirjoittaessani illat pimenevät vielä muutaman päivän talvipäivänseisausta lähestyttäessä. Kuluva joulukuu on tavanomaisesta pimeydestään huolimatta suosinut maamme asukkaita epätavallisen lämpimillä ilmoilla, Helsingissä ensilumen tuloa saa edelleenkin odottaa. Vähäinen valon määrä voi kausiluonteisesti vaikeuttaa arkea, erityisesti yöaktiivit opiskelijat kuuluvat riskiryhmään.
 
Kannattaa kuitenkin pitää mielessä että kevät koittaa myös pian. Siihen asti on hyvä muistaa syödä terveellisesti ja liikkua tarpeeksi jotta väsymys ei pääse iskemään juuri kun sitä vähiten osaa odottaa.      
Kevät tuo mukanaan paljon muutoksia meidän jokapäiväiseen elämäämme. Ainejärjestöllemme kevät tarkoittaa uutta hallitusta sekä uusia, tuoreita ideoita toimintamme kehittämiseen.
 
Monen vanhan toimijan on jo tullut aika siirtyä tekemisissään eteenpäin ja vapauttaa paikkansa ainejärjestön aktiivisiivessä nuorille ja innokkaille uusille tekijöille. On ilo todeta uusien fuksien olevan kiinnostuneita ainejärjestötoiminnasta, Ruplalla on jatkossakin hyvät edellytykset laadukkaaseen ja monipuoliseen toimintaan.
 
Tapahtumien saralla toiminta on jatkunut kuluneen vuoden aikana kutakuinkin normaalina. Lämpimänä aikana pelattava jalkapallokausi sujui loistavasti ja tulevakin lupaa hyvää. Tapahtumia on järjestetty kohtuulliseen tahtiin. Toiminnan luonteen monipuolistaminen on todettu hyväksi linjaksi. Muun muassa meille uudenlainen syksyn konemusiikkitapahtuma ja ravintolapäivään osallistuminen toivat kaivattua vaihtelua tavanomaiseen toimintaan.
 
Erityiskiitokset yhteistyöainejärjestöille sekä laitoksellemme sujuvasta yhteistoiminnasta ja tuesta. Talousasioiden saralla järjestö on hyvissä sielun ja ruumiin voimissa, aiemmin sovitut linjaukset ovat pitäneet hyvin ja taloutemme kunto pysyy varsin vakaalla pohjalla.

Loppusanat pyhitän opiskelijoille jotka mahdollisesti ensi kertaa lukevat lehteämme. Pienikin kiinnostus ainejärjestötoimintaa kohtaan voi avata paljon ovia tulevaisuudessa. Tarjoamme tilaisuuden johon kannattaa tarttua. Tutustuminen uusiin ihmisiin etenkin näissä piireissä luo pysyviä kontakteja ja ystävyyssuhteita. Ainejärjestön hallitusvirka on myönteinen seikka osana CV:tä, oli sitten varsinaista työkokemusta kuinka paljon tahansa. Mukaan toimintaan pääsee helpoiten hallituksen kokoukseen osallistumalla. Kaikki siis lämpimästi tervetuloa mukaan!

Toivotan sinulle, arvon lukija, antoisaa kevään odotusta sekä mukavaa kevätlukukautta kaikille opiskelu- ja opetustoimintaa harjoittaville.


Rauhaa ja menestystä,
DANIEL HÄNNINEN
Rupla ry:n varapuheenjohtaja

Sotilasjunttamme kaartinjääkäri Palin keräämässä rahaa Senaatintorilla.
Vasemmalla vpj Daniel Hänninen ja oikealla taloudenhoitaja Mauri Vidović.


Kommentit