Siirry pääsisältöön

Rupla ry:n kuulumiset

Syyslukukausi on pitkällä, opiskelut täydessä tohinassa ja pikkujoulukausikin tekee kovaa vauhtia tuloaan. Rupla on toiminut aktiivisesti myös tänä syksynä, ja jatkaa edelleen tärkeässä roolissaan pitää slaaviopiskelijat virkistäytyneinä välillä niin uuvuttavan pimeän ajan keskellä. Otetaan ensin pikainen katsaus Ruplan menneisiin tapahtumiin ja sen jälkeen kurkataan, mitä kivvoo tämän vuoden loppupuolella on vielä tulossa!

Rupla otti uunituoreet fuksit vastaan syksyn ensimmäisissä juhlissa, Uusien illassa ja sen jälkeen varsinaisissa fuksiaisissa, joissa pienet fuksit saivat ponnistella erilaisten rastitehtävien parissa ehtiäkseen gruusialaisen junan kyytiin. Tiettävästi kaikki läpäisivät viisumibyrokratian ja tullitarkastuksen – kuka rehellisellä työllä, kuka perinteisimmillä menetelmillä... Gruusialainen teema jatkui edelleen Zakuska-illallisella, missä ruplalaiset kulinaristit loihtivat pöytään tulista kharcho-keittoa ja herkullista juustoleipää, hatsapuria. (Toim.huom. Tämän numeron s.8 löydät gruusialaiset viikset, jotka voit leikata omaan käyttöösi. Monikäyttöisten viiksien avulla voit mm. eläytyä uudellen fuksiaisten iloiseen tunnelmaan ja piristää opiskelutovereitasi tai kollegoitasi harmaan arjen keskellä.)

Rupla teki näkyvyyttä järjestölleen Yliopiston avajaiskarnevaaleissa omalla ständillään ja houkutteli paikalle useita uusia kiinnostuneita. Jäsenrekisteri päivittyikin syksyn aikana useilla kymmenillä uusilla jäsenillä. Ruplan hallituksessa vaikuttaa tällä hetkellä 12 jäsentä, joista 5 ovat syksyn uusia fuksejamme. Hyvä, lisää aktiiveja toivotaan toimintaan edelleen mukaan!

Ruplan palloseura Rups on potkinut palloa pitkin syksyä ja toiminta jatkuu edelleen, säiden kylmetessä tosin sisätiloissa. Shakista kiinnostuneille on ollut alkusyksystä lähtien tarjolla viikottain kokoontuva kerho, jonne jokainen voi tulla hiomaan shakinpeluutaktiikkaansa ja kehittämään uusia kikkoja. Mikäli kiinnostusta riittää, haastetaan loppukeväällä muut ainejärjestöt shakkiturnaukseen.

Jos et ole vielä ehtinyt mukaan Ruplan harrasteisiin ja hauskanpitoon, ehdit vielä mainiosti mukaan loppuvuoden rientoihin. Suunnitteilla on mm. saunomista ja avantouintia, Metsätalon käytäväkahvit ja legendaarinen kirjatori, kulttuuritoimintaa elokuva- ja teatteriesitysten parissa, jouluteemainen Zakuska-illallinen sekä tietenkin vuoden huipentuma, perinteikäs suurjuhla Malyi Novyi God!

Tulevista tapahtumista tiedotamme Metsätalon 4.krs aulassa, sähköpostilistallamme ja facebookissa. Tervetuloa mukaan ja mukavaa loppusyksyä!Terkuin,
Ilona Väätänen, vpj
&
Elena Heiskanen, pj

Rupla Ry
Slaavilaisten kielten ja kulttuurien opiskelijoiden ainejärjestö

Ruplan sähköpostilistalle voit liittyä e-lomakkeella osoitteessa https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/36954/lomake.html

Kommentit