Siirry pääsisältöön

Terveiset puheenjohtajalta

02:00. Päivän viimeinen sähköposti lähetetty. Nyt kirjoittamaan järjestölehteen. Manifesti manifestin jälkeen, kuin mikäkin venäläinen kubofuturisti konsanaan.
Uusi kahdestuhannes neljästoista vuosi toi helmikuussa Ruplalle uuden hallituksen, joka on pysynyt pystyssä jo kolme kuukautta. Meidän vanhojen joukkoon liittyi muutama erittäin aktiivinen ja luova fuksi. Uusien jäsenten myötä tuli myös uusia ideoita järjestön toiminnan kehittämiseksi.
Ensimmäiseksi haluan mainita miten iloinen olen, että vuoden tauon jälkeen Kopeekka ilmestyy taas. Aiheita, joista kirjoittaa, on riittämiin, mikä vain parantaa tilannetta. Ei tule puutetta teksteistä. Lehteemmehän voi kirjoittaa kuka tahansa professorista opiskelijaan, joten jos on tarvetta saada itseään kiinnostava asia laajempaan tietoisuuteen, niin eikun teksti valmiiksi ja päätoimittajan sähköpostiin. Kiitän tässä myös ATK-vastaavaamme, joka uudisti Ruplan nettisivut.
Talouden saralla on luvassa muutoksia. Huolellisempi taloudenpito on tämän kauden keskeisimpiä tavoitteita. Odotukset ja luottamus uuteen taloudenhoitajaan ovat suuret.
Tapahtumien saralla olemme järjestäneet perinteiseen tapaan urheilua, illanviettoja ja kulttuuria. Sählyä olemme pelanneet säännöllisesti ja huhtikuussa aloitimme jalkapallokauden. Maaliskuu ja huhtikuu olivat poikkeuksellisen vilkasta aikaa bileiden suhteen. Kevään isoin projekti, suurlähetystöekskursiot, on lähtenyt hyvin käyntiin. Rupla on vieraillut jo Bulgarian, Kroatian, Serbian ja Slovakian suurlähetystöissä. Luvassa olisi vielä Tsekin suurlähetystö, jonka jälkeen ekskursiot jatkunevat syksyllä. Varapuheenjohtajamme on ollut yhteydessä Venäjän suurlähetystöön, joten ensi lukuvuonna kannattaa olla tarkkana. Ylipäätään olisi tarkoitus monipuolistaa tapahtumatarjontaamme entisestään.
Tämän kesän aikana on muuten tulossa muutoksia hallituskokoonpanoon. Jotkut hallituksen jäsenet lähtevät vaihtoon, joten syksyllä tarvitaan taas uusia toimijoita. Käykäähän, hyvät jäsenet, hallituksen kokouksissa. Pääsisitte mukaan toimintaan.
Että sellaista. Tavoitteita, odotuksia, sitten taas lisää tavoitteita.
Hyvää kesälomaa, arvon lukija! Minä sen sijaan siirryn kesäopintojen pariin.

Toni Palin
Rupla ry:n puheenjohtaja


Kommentit