Siirry pääsisältöön

Terkkui Turust!

Meillä täällä Turussa on tosiaan meidän ihana pieni Slavamme. Edustamme venäjän opiskelijoita ja järjestämme meille kaikkea kivaa ja rentouttavaa opiskelun ohelle.  Järjestönä emme ehkä ole kovin suuri, mutta sitä kun on tässä vuoden aikana kaikkea touhunnut, huomaa sen, miten paljon ystäviä meillä on. Se ehkä onkin ainejärjestötouhun parhaita puolia.

 Itse jo kolmatta vuotta opiskelen ja alusta asti olen ollut Slavan toiminnassa mukana. Sitä ei kuitenkaan aikaisemmin ehkä ajatellut, miten monen kanssa tutustumme ja teemme yhteistyötä. Kun on nyt syksystä alkaen ollut puheenjohtajana, niin on saanut vähän erilaisen näkökulman asioihin. Meillä on tietysti meidän omat ihanat opiskelijamme, joita saimme tänä vuonna taas lisää. Kuitenkin sitä on saanut huomata, että onkin tekemisissä monen muun kanssa niin omissa kuin ystäväjärjestöjenkin tapahtumissa.

Näitä tapahtumia meillä on vuoden aikana ollut vaikka minkälaisia. Järjestimme perinteen mukaisesti Vodkaviestin, Neuvostositsit ja pikkujoulut. Lisäksi meillä oli jopa kahdet isommat bileet Åbo Akademin venäjän ainejärjestö Druzjban ja Turun yliopiston suomalais-ugrilaisen kielentutkimuksen Sugrin kanssa. Meillä on myös ollut pienempiä tapahtumia, muun muassa leffa- ja peli-iltoja. Kävimme jopa tässä keväällä saksan ja pohjoismaisten kielten opiskelijoiden kanssa paintballissa vähän ampumassa toisiamme. Helsingissäkin olemme tovereiden sitseillä käyneet ja saanet monesti delegaation sieltä omiin tapahtumiimme.

Monenlaista on siis tapahtunut ja monia uusia tuttavuuksia sen myötä tullut. Yritetään syksyllä taas jatkaa samaan tahtiin ja pitää hauskaa yhdessä.

Meidän slavalaisten puolesta hyvää kesää kaikille!

Terkuin,

EKATERINA SUDARINEN
Slava ry:n puheenjohtaja


Slavan haalarit

Slavan fuksit 2014 - 2015

Slavan pikkujoulut 2014


Kommentit